ZORİKLERE BİLE SEVGİYİ ÖĞTECEĞİZ

Sorgulayan canlılığımızı; Sorguladıklarımızla kabullendiğimiz gerçekliğimizden başka ne ile açıklayabiliriz? Biz enerjiyi, sadece hayatta kalmak için değil, sorgulayıp gelişim içinde kullanan bilinen tek canlıyız.

Bu bağlamda düşünün ki başka bir canlı daha var bizim gibi. Kendi egemen oldukları gezegen. O gezegeni yöneten insanları var. İsmini hiç duyamadığımızdan, Uzay gezegenleri diyarından.

Gezegenin adı Kepler 186f. Tabi biz o gezegene bu ismi taktık. Bu gezegen yakın zamanda keşfedilen, bize 500 ışık yılı uzaklığında, yaşam ihtimali olan başka bir gezegen. Bu gezegenin egemen canlısının adı da Zorik. Bu adı biz vermedik. Kendileri öyle diyor.

Zorikler, bizden daha zeki, daha yetenekli ve organizma olarak daha da gelişmiş canlılar. Kendi hükümetleri; Hükümetlerini yöneten, politikacılar, iş adamları, işçileri, çiftçileri var. Kendi aralarında daha adil yaşam koşullarına sahip Zorikler. Bizde olan her şeye ve daha fazlasına sahipler.

Bir gün kendi enerji kaynakları biter, sonra Dünya’ mızı ele geçirmeye gelirler. Kendilerine adil olsalarda bize karşı aynı adillikle yakşacaklar diye bir şey yok. Müslüman olsalardı kendine müslüma olurlardı bu zorikler.

Tam bir holywood film seneryosu. Farkı ise bu filmi A.B.D. liler daha çekmedi. Holywood çekmiş olsaydı, emin olun bu filmde A.B.D nin kahramanlıklarından bahsedilirdi. Ben, A.B.D de filmleştirmeden size bahsetmek istedim. Çünkü Zorikler, istila için tüm hazırlıklarını bitirmiş Dünya’yı ele geçirmek için işe koyulmuşlardı.

“Evet gerçek oldu uzaylılar varmış”
“Rüya değil gerçek!!! Kendine “Zorik” diyen bu canlılar Dünyamıza geldiler”
“Bizim enerji kaynaklarımızı Birleşmiş Milletlerden isteyen Zoriklere devlet başkanları sert karşılık verdi”
“Zorikler Dünya’mıza savaş açtı”
“Zorik go home”
“Zorikler Suriye meselesine el attı.”
“Zorikler IŞID a ışın silahı yardımında bulundu” diye sıralı haberler günden güne Dünya basınında yer almaya başlar.

Bildiğimiz bir şey var. Dünya’da ki tüm canlıların, yaşamsal ve gelişimsel faaliyetlerini sürdürebilmesi için, enerjiye ihtiyaçları var. Enerjisi biten tüm yaşayanların, enerji ile birlikte yaşamları da son bulur. Zorikler yada İnsanlar farkketmez. İstediklerini almak için ellerinden geleni yapar hayatta kalmak isteyenler.

Size bir gerçekten bahsetmek istiyorum. Eminim sizde biliyorsunuz.

Size dürüst olacağım. Zorikler ile İnsanlar arasında barışı sağlayacak şeyi daha keşfetmedim. Fakat, insan ile insan arasında sorunu çözecek en değerli şey çoktan keşfedildi. Buna ihtiyacımız var. Bildiğim gerçeğin adı SEVGİ. Tüm savaşları karşılıksız Sevgi çözebiliriz.

Bir gün Zorikler gerçekten Dünya’ mıza gelirse. O zamana kadar bir birimizi tam anlamıyla seversek, inanın istediklerini alamadan geri gidecekler. Yada Sevginin gücü ile onlara da sömürünün karanlığından bahsedip, sevmeyi öğreteceğiz.


Sevgi ve Saygılarımlar 
Cem KARAGÖL

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ÖZGEÇMİŞ